Det gav ikke mening - ikke engang for mig selv...

26. Jan 2017

Mette Smidt. Parterapi ekspert fra Gift ved første blikJeg har altid været god til at gemme mig - bagerst i klassen, bagerst i idrætstimerne og tilbagelænet evaluerende i mit faglige arbejde.

Men inden længe bliver jeg konfronteret med én af de største udfordringer, jeg har taget op - nemlig at vise hvad jeg laver på TV - i programmet 'gift ved første blik'.

Da jeg sidste år blev spurgt, om jeg ville deltage i programmet sagde jeg som altid 'nej tak' og tænkte - 'det lader jeg lige nogle andre om'. Det er ikke så sjældent, at jeg bliver kontaktet, fordi forskellige medier ønsker en kommentar fra en psykolog på forskellige emner, men jeg har altid kunnet gemme mig bag, at det ikke liiiiige præcis var det jeg arbejdede mest med.

Denne gang gik det bare ikke. For kærligheden, parforholdet og alt omkring det, er det der interesserer mig allermest, og noget af det mest centrale i mit arbejde. Jeg har ofte hørt mig selv sige: "hvis bare alle mennesker vidste lidt mere om kærlighed og parforhold".

Så her stod jeg faktisk med chancen for at gøre en stor gruppe mennesker bare lidt mere nysgerrige og klogere på parforholdet og dets udfordringer, - og så takkede jeg nej…….? Det gav ikke mening - ikke engang for mig selv.

Så jeg ombestemte mig, og skrev tilbage at jeg alligevel gerne ville deltage, - og det har jeg ikke fortrudt. Det har været en lang, sjov og udfordrende oplevelse, som har lært mig en masse nyt. Jeg har mødt en masse skønne mennesker, der har lagt deres lykke i mine og de andre eksperters hænder, og i virkeligheden er det jo netop disse mennesker, der er de allermest modige.

Jeg har været nervøs, men nu glæder jeg mig til at genopleve rejsen på TV de næste mange uger. Husk at se med når 'Gift ved første blik' ruller over skærmen fra d. 7. februar. Derefter står den for mit vedkommende på, at jeg skal arbejde videre med min mission om at lære folk bare lidt mere om kærlighed og parforhold. Det kommer nok til at være i form af tema-aftener mm.

Hvis du vil være sikker på at høre hvornår det bliver, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, eller like min facebookside, så skal jeg nok sørge for at du bliver holdt orienteret.

Hav en fantastisk dag.

Kh. Mette

Læs mere

Elsk mig højere, forstå mig dybere og respekter mig mere.21. Apr 2017

Jeg havde forleden en afsluttende samtale, efter et parterapi forløb, hvor parret fortalte mig, at de gennem forløbet var kommet til at forstå hinanden dybere, respektere hinanden mere og nok også elske hinanden højere. Det var ganske skønt - de få sekunder dette fik lov at hænge i luften - for det de også fortalte var nemlig, at de havde besluttet at gå fra hinanden. Læs mere

Den perfekte barndom12. Mar 2017

Rigtig mange mennesker antager, at vi kun udvikler uhensigtsmæssige antagelser og handlemønstre hvis vi har haft en traumatisk barndom. Men faktum er, at hver eneste time vi lever - gode som dårlige timer - forbereder os på resten af den tid der kommer. Læs mere

Bag bloggen19. Dec 2016

Hvem skriver egentlig? - læs med her Læs mere