Ledercoaching i Århus

Der er ingen tvivl om, at lederrollen har gennemgået en stor udvikling indenfor ganske få år. I dag står ledere overfor helt andre udfordringer end tidligere generationer af ledere, og det er ikke længere tilstrækkeligt at være fagligt kompetent; der skal mere til.

Den moderne leder skal være synlig, skal forstå vigtigheden af at nå ud til sine kolleger og medarbejdere, så alle grupper har en følelse af et fælles ejerskab for virksomheden. Lederens primære opgave er at skabe optimale resultater i virksomheden, ganske enkelt.

Ledercoaching i Århus ved Psykolog Mette Smidt hjælper med at afdække hans/hendes potentiale i forhold til lederfunktionen og styrke og videreudvikle de kompetencer, som er vigtige i forhold til denne.

Stadigt flere virksomheder har taget ledercoaching til sig, og da virksomheder har forskellige kulturer, krav og behov i forhold til et ledercoachingforløb, tilrettelægges hvert enkelt forløb hos Ledercoaching Århus, ofte i tæt samarbejde med den enkelte virksomhed. Herved samarbejdes der med lederen om de kompetencer og redskaber, som passer 100 % ind i den jobfunktion og den hverdag, som han/hun skal fungere i ude i virksomheden.

Skulle det ønskes, kan der udarbejdes og afholdes ledercoaching forløb for en gruppe af for eksempel topledere, mellemledere eller afdelingsledere ude i virksomheden.

Ledercoaching Århus, Mette Smidt

Er Ledercoaching aktuelt for din situation?

Benyt evt. kontaktformularen her til venstre.