Parterapeut i Aarhus

Få inspiration og de rigtige redskaber til at udvikle jeres forhold, så I vælger hinanden i stedet for konflikter, der måske bygger på antagelser og formodninger, meget mere end den reelle, den virkelige verden.

Som parterapeut i Aarhus kan jeg hjælpe jer med at genfinde de værdier og stemninger, som fik jer til at ville hinanden, men som af en eller anden årsag er forsvundet. Det kræver naturligvis, at I vil forholdet, hinanden, og at I er indstillet på arbejde med følelser, tanker og fælles retningslinjer for kommunikation.

Uanset, hvorfor I har valgt parterapi, så er det dog også vigtigt at erkende, at et forhold aldrig er 100 % problemfrit. De fleste af os drømmer om det gode parforhold, hvor kærligheden er så stærk, at den overvinder alle problemer og konflikter. Det er dog ikke altid sådan, at det går, og så kan det være nødvendigt at inddrage den ekspertise, som en parterapeut i Aarhus kan tilbyde.

Ved at lægge uhensigtsmæssige overlevelsesstrategier til side, være nærværende og 100 % opmærksom på sin partners følelser og tanker, kan vi i fællesskab klarlægge de udviklingsmuligheder, som passer til jer både hver for sig og som par i et sundt forhold. Lad os sammen vende situationen.

Er parterapi aktuelt for din situation?

Benyt kontaktformularen til venstre og bliv kontaktet af parterapeut Mette Smidt.