Parterapi Århus hos Mette Smidt

Føler du ikke rigtigt, at du får dine budskaber igennem, når du er sammen med din partner?

Brister den åbne og ærlige kommunikation, og går den hen og bliver ensidig og måske endda respektløs, og oplever I stadigt oftere, at I ender på en kollisionskurs? I den situation vælger flere og få professionel hjælp via parterapi.

Parterapi i Aarhus ved Mette SmidtFlere og flere oplever en hverdag, der er både travl og krævende, og hvor det ofte kan være svært at finde frem til den gode kommunikation. Denne form for kommunikation forudsætter vilje og tillid til, at man "vil den anden". Parterapi kan være en vej til åbne for kommunikationen.

At man er villig til at give den anden part plads og frihed, er forudsætningen for, at man kan nå dertil, hvor man kan lægge eventuelle negative overlevelsesstrategier fra sig og arbejde hen imod at genoprette den gensidige kontakt, som er forudsætningen for, at man genfinder den gnist, som man oplevede i starten af forholdet.

I bund og grund handler det om viljen og evnen til at kommunikere og at forholde sig til de reelle tanker og følelser hos hinanden. Herved afdækkes også deforventninger, følelser og tanker, man har til sin partner, og ved hjælp af parterapi Århus hos mig lærer I at tage ejerskab for jeres del af konflikten, at forholde jer aktivt.

Er parterapi aktuelt for din situation?