Pardage.

Det er virkelig en kæmpe fornøjelse, at jeg igen har fået mulighed for at tilbyde pardage. I første omgang om onsdgen.

Passer pardage til os?:

Der kan være mange grunde til, at pardage er at foretrække for jer, fremfor almindelige parterapi-sessioner af 90 minutters varighed.

Det kan fx. være, at I begge eller den ene af jer skal bruge lidt ekstra tid på at blive tryg ved hele konceptet parterapi. Måske føler I derfor, at I vil skulle starte lidt forfra ved hver session.

Det kan være praktiske årsager, som fx at det er lettere at tage en hel dag fri, fremfor et par timer hist og her.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det I bøvler med egner sig til pardage, så ring endelig eller send mig en mail, så vi kan tale om det.

 

Er Pardage ikke hårde?

Det kan de være - eller jeg vil hellere sige at de er intense. 

Pardage giver mulighed for virkelig at komme i de dybere følelsesmæssige lag, og det kan   være udmattende. Dog fortæller parrene mig oftest, at de føler sig lettede og mindre tynget af konflikter.

Hvordan foregår pardage?

Pardage er en god blanding af træning, udfordkning af gamle mønstre, bearbejdning af særligt svære følelser og temaer osv. 

Pardage er et tæt samarbejde mellem jer og mig. Jeg holder øje med, at alle er ok med intensiteten, tempoet og de temaer vi arbejder med. Det må gerne være hårdt, men alle skal være med på det, derfor tjekker jeg ofte undervejs.

Vi mødes 9-13 et sted hvor der er ro og skøn natur lige ved døren, så der efter dagen er mulighed for en god gåtur i skoven.

 

Pris: 5500 kr.