Personlig Coaching i Århus

Personlig coaching i Århus med Psykolog Mette Smidt er din mulighed for at finde ud af, hvilke mål du har, og hvordan du bedst muligt og mest optimalt når dem.

Først er det naturligvis nødvendig at finde ud af, hvem du er, og i hvilken livssituation du befinder dig. Når du kender din egen personlighed, dine stærke og svage sider, hvordan du agerer og reagerer i forskellige situationer, og når du står overfor diverse opgavetyper, er det langt nemmere at nå dine mål. Er der mønstre, systemer og vaner, der skal brydes, for at du kan komme videre og realisere dig selv og dine mål?

Samtalen tager udgangspunkt i, at du allerede besidder de ressourcer, der skal til for at opnå de mål, du gerne vil. Hvilke områder og forhold samtalen omhandler, afgøres individuelt og i samarbejde med dig, og her er det muligt at komme vidt omkring. Her er der virkelig mulighed for at opnå bevidsthed, at arbejde med sig selv og herigennem udvikle sig i den retning, du gerne vil og opnå store ændringer.

Ved hjælp af personlig coaching Århus ved Mette Smidt, har du chancen for at afklare dine værdier og visioner og opnå den klarhed og indsigt, der i sidste ende giver dig styrke.

Personlig coaching Århus v. psykolog Mette Smidt

Er Personlig coaching aktuelt for din situation? Kontakt mig i dag på tlf: 29803037 for en uforpligtende snak om dine mål og ønsker eller Benyt kontaktformularen her til venstre.