Psykologer i Århus

Professionelle psykologer i Århus er din samarbejds- og sparringspartner, når du står et sted i livet, hvor magtesløshed og handlingslammelse synes at overmande dig, og du ikke kan finde vejen ud eller fremad.

Uanset problemets størrelse, omfang, anser psykologer i Århus alle problematikker for væsentlige, og jeg vil som din terapeut gøre mit bedste for gennem samtale at støtte op omkring dig og din udvikling, så du får de redskaber, som sætter dig i stand til at opnå de mål og ønsker, som du finder vigtige i dit liv.

Jeg anser det som min opgave at støtte op og hjælpe dig med at udvikle dig selv og udnytte dine ressourcer og dit potentiale mest optimalt. Forudsætningen for at opnå disse mål kan måske være, at du bliver nødt til at konfrontere gamle følelser, tanke- og handlemønstre og eventuelt nedbryde dem eller styrke dem, for at du kan komme videre.

Det er ikke nemt, men som terapeut er jeg med hele vejen og kan rådgive dig om de mest hensigtsmæssige metoder og teknikker. Samtaleforløb tilrettelægges individuelt og i forhold til behov og ønsker, og du vil derfor opleve, at vægten af analyse, udfordring og rådgivning vil variere fra session til session.

Er terapi aktuelt for din situation?

Benyt kontaktformularen til venstre hvis du har brug for en psykolog i Århus.